Tijdelijke verhuis van de activiteiten op de Standaertsite

Na de Paasvakantie 2016 beginnen grote werkzaamheden op de Standaertsite. De huidige gebouwen worden afgebroken en er komt een aangenaam park met veel groen en met daarin enkele nieuwe ruimtes voor ontmoeting en activiteiten allerhande. Werkzaamheden van die omvang vragen tijd en geduld.

De tijd vliegt evenwel sneller dan je denkt. Noteer dus nu al dat we je in 2018 verwachten op de compleet nieuwe Standaertsite. Tegen dan spreken we hopelijk van een park. “Standaertpark” klinkt alvast niet slecht. Wat denk jij?

Van nu tot 2018 blijven we natuurlijk niet met gekruiste armen zitten. De stadsdiensten, de gebruikers van de Standaertsite en LDhZ denken na en zoeken naar een andere plek om die tussenperiode te overbruggen. Waar en hoe dat zal zijn, dat lees je hopelijk snel op ledebergdoethetzelf.be, op de LDhZ Facebook pagina en in “Uit in je Buurt”.

3 gedachten over “Tijdelijke verhuis van de activiteiten op de Standaertsite

  1. Franklin Tombeur

    Een gemiste kans om iets te doen aan het woningtekort op Ledeberg. Bereid je maar voor op klachten van geluidsoverlast.

  2. Franklin Tombeur

    Gisterenmiddag op het VRTnieuws van 13:00. Samu-social in Anderlecht sluit de nachtopvang voor daklozen want de winter is achter de rug. Een vrouw met VIER kleine kinderen staat daar te wenen. Ze wordt gewoon op straat gezet. Het is niet te geloven dat zoiets kan.
    Als ik hier pleit voor woningen op de Standaertsite kijkt men de andere kant op. Want de eco-nieuwkomers willen groen en speelruimte vlakbij hun gerenoveerde stulp. Papeleupark, park De Vijvers en Keizerpark dat is immers veel te ver om naar toe te bakfietsen. Hun recht op speelgroen gaat immers boven het recht op een dak boven het hoofd van zwakkere medeburgers. Andermaal, het is niet te geloven dat zoiets kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *