Karnaval, here we come! jij ook?

Woon je in (of rond) Ledeberg en heb je een hart voor de fiets, dan moet je zeker komen naar de Karnavalstoet op zaterdag 28 februari 2015 om 15u. Ledeberg Doet het Zelf heeft zich namelijk ingeschreven om mee te doen als “losse groep”!

2015-01-28 20.17.04_web

Karnaval Ledeberg bestaat 30 jaar en het thema dit jaar is “Fiele op 30 wiele”. Ledeberg Doet het Zelf wil meedoen met fietsen, bakfietsen en fietskarren onder het motto “op deze wielen geen file”

Enkel fietsliefhebbers (zoals Fietskeuken Ledeberg) hebben al toegezegd om mee te doen in de stoet, maar we zoeken nog enthousiaste deelnemers. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben, de bedoeling is voornamelijk om ons te amuseren en om de fiets en fietsinitiatieven in de schijnwerper te plaatsen. Een unieke ervaring gegarandeerd.

We spreken donderdag 12 februari om 12:00 uur af in resto Hema Korenmarkt en zijn benieuwd naar jouw idee├źn voor de stoet.

We gaan onze deelname aan de stoet niet te ingewikkeld maken, gewoon genoeg rijwielen, en een knipoog mag ook. Ook als je je bakfiets, fietskar, karfiets, fietsbak, tandem, … wil uitlenen voor een VIP arrangement in de straten van Ledeberg, dan horen we het graag. Contacteer ons via info@ledebergdoethetzelf.be.

karnaval

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *